کنگره بین المللی کنسرژنومیکس
021 66283665
info@amperinnovation.com
    
اولین کنفرانس هوش مصنوعی در دانشگاه شهید بهشتی؛ با حمایت ویژه کارخانه نوآوری آمپر - کارخانه نوآوری و صنایع خلاق آمپر

اولین کنفرانس هوش مصنوعی در دانشگاه شهید بهشتی؛ با حمایت ویژه کارخانه نوآوری آمپر

اولین کنفرانس هوش مصنوعی در دانشگاه شهید بهشتی؛ با حمایت ویژه کارخانه نوآوری آمپر
اولین کنفرانس هوش مصنوعی در تاریخ ۷ و ۸ اسفندماه در مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود. این کنفرانس که با شعار «AI For All» یا " هوش مصنوعی برای همه" برگزار خواهد شد، به بررسی ابعاد مختلف هوش مصنوعی، از جمله کاربردهای آن در حوزه‌های سلامت، امنیت، کسب‌وکار و صنعت می‌پردازد.به گفته مهرنوش شمس‌فرد، دبیر کمیته علمی کنفرانس، تاکنون ۱۵۰ مقاله برای این رویداد ارسال شده که کمتر از ۵۰ درصد آن‌ها مورد پذیرش قرار گرفته‌اند. از میان مقالات پذیرفته‌شده، ۲۵ درصد به‌صورت شفاهی و ۲۵ درصد به‌صورت پوستری ارائه خواهند شد.

حضور چهره‌های شاخص علمی و اجرایی کشور
این کنفرانس میزبان ۴ سخنران کلیدی خواهد بود که ۳ نفر از آن‌ها به‌صورت آنلاین و یک نفر به‌صورت حضوری سخنرانی خواهند کرد. همچنین محمد عارف، معاون اول ریاست‌جمهوری، حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، حسین سیمایی صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت در مراسم افتتاحیه این رویداد حضور خواهند داشت.

نقش کلیدی دانشگاه و صنعت در توسعه هوش مصنوعی
محسن ابراهیمی‌مقدم، رئیس دانشکده مهندسی و علوم کامپیوتر دانشگاه شهید بهشتی و رئیس کنفرانس هوش مصنوعی، با اشاره به اهمیت این رویداد گفت:"تحولات سریع در حوزه هوش مصنوعی، سیاست‌های کلان حاکمیتی و نگرانی‌های جامعه جهانی، نشان‌دهنده اهمیت این فناوری است. دانشگاه‌ها باید نقش محوری در این مسیر داشته باشند تا توسعه هوش مصنوعی در کشور به‌درستی هدایت شود."او تأکید کرد که این کنفرانس با تمرکز بر سه محور اصلی حاکمیت، دانشگاه و صنعت برگزار می‌شود و هدف آن، فراتر رفتن از نگاه صرفاً تخصصی مهندسی و ایجاد هم‌افزایی میان رشته‌های مختلف است.

کارخانه نوآوری آمپر؛ حامی توسعه هوش مصنوعی
با توجه به توجه ویژه کارخانه نوآوری آمپر به حوزه هوش مصنوعی، این مجموعه به‌عنوان حامی اصلی این کنفرانس در کنار رویداد حضور دارد. آمپر همواره از به‌کارگیری فناوری‌های نوین در صنعت حمایت کرده و در تلاش است تا با ایجاد زیرساخت‌های هوش مصنوعی، راهکارهای نوآورانه‌ای برای بهبود فرایندهای صنعتی و شهری ارائه دهد.آرمین سلیمی‌بدر، دبیر کمیته اجرایی کنفرانس، درباره هدف‌گذاری این رویداد گفت:"ما قصد داشتیم نگاه فراتر از علوم کامپیوتر و مهندسی به هوش مصنوعی داشته باشیم و بر تأثیر آن در زندگی روزمره، صنعت و سیاست‌گذاری تمرکز کنیم. این موضوع در پنل‌ها، میزگردهای تخصصی و کارگاه‌های آموزشی کنفرانس نیز لحاظ شده است."

تمرکز بر حل چالش‌های صنعتی با هوش مصنوعی
این کنفرانس به بررسی موضوعاتی همچون مدیریت هدررفت آب، توسعه کسب‌وکارهای نوین، بهینه‌سازی صنایع پتروشیمی و نفت و کنترل ترافیک خواهد پرداخت. همچنین ۲۰ کارگاه آموزشی و ۷ پنل تخصصی در زمینه‌هایی همچون آموزش و پرورش، آموزش عالی و کاربرد هوش مصنوعی در کسب‌وکار برگزار خواهد شد.
مجتبی وجیدی اصل، عضو شورای سیاست‌گذاری کنفرانس، اصلی‌ترین مزیت این کنفرانس را تمرکز ویژه آن بر ارتباط صنعت و دانشگاه دانست و گفت:"ما باور داریم که این هم‌افزایی می‌تواند دستاوردهای بزرگی برای آینده فناوری کشور داشته باشد."کارخانه نوآوری آمپر به‌عنوان یکی از پیشروان اکوسیستم نوآوری، با حمایت از این رویداد، تلاش دارد تا با گسترش تعاملات میان فعالان صنعتی و دانشگاهی، به توسعه پایدار فناوری هوش مصنوعی در کشور کمک کند.
amperinnovation

amperinnovation